Team

Avalon Advies is kleinschalig van opzet, maar zeer deskundig van aard en hierdoor ook flexibel. Avalon Advies heeft een vaste kern van vier professionals en werkt daarnaast waar nodig samen met vaste partners op andere gebieden. Avalon Advies is een volwaardige expertise partner op het gebied van afval- en duurzaamheidstrajecten voor gemeenten. 

 

Sjef Michels

Sjef Michels is de oprichter van Avalon Advies. Na zijn studie weg- en waterbouwkunde en milieutechniek is hij begonnen in het ‘afvalwereldje’ en daarna nooit meer teruggekeerd. Het blijft interessante materie, zeker gezien we steeds minder praten over ‘afval’ maar des te meer over ‘cradle to cradle’, grondstoffen en de circulaire economie. Hierbij bestaat afval als zodanig eigenlijk helemaal niet meer. Een enorme, interessante uitdaging voor gemeenten en bedrijven. Dat merken we binnen onze vaste klantenkring.

 

Simone van Santen de Hoog

Simone van Santen de Hoog is als allround adviseur binnen Avalon Advies zowel inhoudelijk als uitvoerend betrokken bij de meest uiteenlopende projecten. Juist die combinatie maakt het werken bij Avalon Advies voor haar zo interessant. Ze studeerde Animal Science en Forest and Nature Conservation in Wageningen en heeft een passie voor duurzame ontwikkeling. Simone voert al haar projecten uit met grote betrokkenheid, altijd gericht op het beste resultaat.

 

Sharon Kleinbussink

Sharon Kleinbussink is sinds 2002 partner bij Avalon Advies en heeft ervaring opgedaan bij gemeenten en overheden in de afval- en milieusector. Haar expertise ligt op het gebied van organiseren en coördineren van complexe administratieve processen. Zo is Sharon binnen Avalon Advies verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van subsidieregelingen en duurzaamheidsleningen. 

 

Inez van Kronenberg

Inez van Kronenberg is adviseur op het gebied van afval en duurzaamheid. Inez houdt van aanpakken en werkt resultaatgericht aan projecten. Een goede samenwerking met klanten (inwoners, collega’s en opdrachtgevers), organisaties en aannemers is daarbij essentieel. Het geeft haar energie om verbindingen te leggen en anderen op te zoeken om nieuwe ideeën of projecten verder uit te werken.

 

Marloes Remkes

Marloes Remkes werkt bij Avalon Advies als adviseur op het gebied van duurzaamheid. Vanuit haar achtergrond uit het (speciaal) onderwijs heeft zij ervaring met leer- en veranderprocessen, menselijke interactie en de overdracht van kennis. Daarnaast heeft zijn ervaring met de organisatie en uitvoering van bijeenkomsten en evenementen

 

Bonnie Teunissen

Bonnie Teunissen werkt bij Avalon Advies als adviseur community development. Daarbij richt Bonnie zich op het werken voor en met mensen, in gemeenschappen. Ze werkt hierbij aan het realiseren van verbinding tussen groepen mensen en aan de participatie van burgers. 

 

snel contact

Contact met Avalon