• Informatieavond ISDE West Maas en Waal

Informatieavond ISDE West Maas en Waal

Investeren in duurzame maatregelen is goed voor uw woongenot én uw portemonnee. Met de nieuwe subsidieregeling “Investeringssubsidie duurzame energie” (ISDE) is die investering nog voordeliger! Deze nieuwe regeling is sinds januari 2016 van kracht.  Om inwoners van West Maas en Waal hierover te informeren is op 31 mei een informatieavond georganiseerd. Ruim 85 geïnteresseerden vulden de raadszaal van het gemeentehuis.

Tijdens deze avond werden de voorwaarden voor subsidie en de in aanmerking komende maatregelen besproken. Op de informatiemarkt konden de inwoners terecht bij lokale vakmensen voor advies over hun persoonlijke situatie. Wethouder de Vree verrichtte de aftrap voor de avond.

Met de nieuwe regeling ISDE kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Meer informatie over de regeling kunt u vinden op de website: http://www.rvo.nl/ISDE

 

De presentatie vindt u hier: Presentatie ISDE regeling West Maas en Waal

 

Lokale bedrijven   

Uw lokale vakman kan u het best adviseren, neem gerust contact op met een van de bedrijven die aanwezig waren tijdens de informatieavond. Uiteraard kunt u ook terecht bij andere vakspecialisten uit de gemeente.

 

van Rossum Kachels en Haarden

pelletkachel, pelletCV

 

loodgietersbedrijf H. Vuister

pelletCV, biomassaketel, zonneboiler

 

 

 

Harlekijn haarden en kachels

pelletkachel

 

 

 

van 't Hullenaar

biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen

 

Service Vonk Groep

zonnepanelen, zonneboilers, warmtepomp

 

 

de Leeuw installatietechniek

zonnepanelen, zonneboilers, warmtepomp 

 

 

Krechting installaties en dakwerken

warmtepomp, zonneboiler, ventilatiesystemen

 

 

 

Opgewekt maas en Waal  

                            energie-coöperatie                                                    advies en ondersteuning bij                                         energiebesparing en zonne-energie                                  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

snel contact

Contact met Avalon