Tijdelijk vervangen van een collega? Een tijdelijke piek? Of gewoon behoefte aan extra handjes op het gebied van klimaat- en afvalbeleid? Avalon Advies biedt gemeenten op regelmatige basis ondersteuning. Avalon Advies gaat hierbij pragmatisch te werk, en kan zich snel inleven in de huidige situatie bij de opdrachtgever, tegen bovendien een aantrekkelijk tarief.

Beleidsmedewerker VANG

Voor de gemeente Leusden vervangen we de beleidsmedewerker afval voor de invoering van Het Nieuwe Inzamelen (van afval naar grondstof). De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanpassen van de Afvalstoffenverordening, het voorbereiden en opstellen van B&W en Raadsbesluiten, het begeleiden van de invoering van ondergrondse containers en minicontainers voor PMD. Daarnaast hebben we detacheringen uitgevoerd op het gebied van afvalbeheer en -beleid voor de gemeenten Oude IJsselstreek, Mook en Middelaar, West Maas en Waal, Arnhem en de overheidsgedomineerde inzamelbedrijven Dar en AVRI.

Beleidsmedewerker duurzaamheid en energietransitie

In opdracht van de gemeente Beuningen, Heumen en West Maas en Waal vervangen ondersteunen wij de gemeenten op het gebied van duurzaamheid. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het voorbereiden van en opstellen van B&W en Raadsbesluiten en het begeleiden en uitvoeren van diverse projecten op het gebied van energiebesparing, duurzame energie en duurzaamheid in het algemeen. Daarnaast hebben we detacheringen uitgevoerd op het gebied van duurzaamheid en energietransitie bij de gemeenten Druten, Wijchen, West Maas en Waal, Beuningen, Heumen en Lingewaal.

snel contact

Contact met Avalon