Bij de inkoop van diensten en leveringen boven het vastgestelde drempelbedrag moeten gemeenten Europees aanbesteden. Avalon Advies begeleidt gemeenten hierin en neemt de opdrachtgever zoveel mogelijk werk uit handen. Denk dan aan het maken van een voorselectie en het beantwoorden van vragen door deelnemers tijdens de procedure. Avalon Advies heeft onder andere de gemeenten Berkelland, Hilvarenbeek, Gennep, Haaksbergen, Wierden en Beuningen succesvol begeleid bij deze intensieve aanbestedingstrajecten. Inmiddels zijn ruim 50 (Europese) aanbestedingsprocedures met succes uitgevoerd.

Europese aanbestedingstrajecten afvalinzameling gemeente Uden

In samenwerking met BIZOP begeleiden we de gemeente Uden bij diverse aanbestedingsprocedures op het gebied van afvalinzameling (inzameling huishoudelijk afval, aanschaf minicontainer en ondergrondse containers). De procedure en juridische aspecten van de aanbestedingen worden verzorgd door BIZOP, Avalon Advies ondersteund de aanbestedingen op inhoudelijk gebied.

Collectieve inkoopactie zonnepanelen Stadsregio Arnhem Nijmegen

Voor de Stadsregio Arnem Nijmegen en de Regio Rivierenland heeft Avalon Advies samen met Energy Indeed een grootschalige Europese aanbesteding begeleid met betrekking tot gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. Maar liefst 28 gemeenten namen deel aan dit project en daarmee was het de grootste intergemeentelijke inkoopactie van zonnepanelen ooit. Ruim 300.000 huishoudens en bedrijven en organisaties konden profiteren van dit aanbod. Inmiddels zijn alle panelen gelegd en kan het een succesvol project genoemd worden. 

snel contact

Contact met Avalon